Termeni si conditii

 

1. DISPOZITII GENERALE

 

1.1 www.aurora-odobesti.ro este site-ul oficial al AURORA COM S.R.L., cu sediul in Odobesti, Oras Odobesti, Str. Libertatii, Nr. 38, Jud. Vrancea, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J39/1017/1994, Cod Unic de Inregistrare: RO6671412, denumita in cele ce urmeaza “AURORA”.  

 

1.2 Site-ul are ca sop asigurarea, in mod gratuit, a tuturor celor interesati de marcile si produsele AURORA, informatii cu privire la acestea, precum si de a oferi posibilitatea plasarii de comenzi online. Site-ul este operat si administrat de catre AURORA. 

 

1.3 La momentul la care vor exista campanii promovate de AURORA, persoanele interesate vor fi rugate sa consulte regulamentele aferente acestora, din sectiunea dedicata.

 

1.4 Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile.

 

1.5 In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica inclusiv prelucrarea datelor cu caracter personal de catre AURORA, va rugam sa nu utilizati acest site. 

 

1.6 Plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului AURORA semnifica acceptul dumneavoastra cu privire la prezentul document. Acordul este dublat si prin bifarea in mod corespunzator la momentul crearii unui cont a casutei aferente mesajului “I agree with the Terms and conditions.”/”Sunt de acord cu termeni si conditii”. In cazul in care vizitatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta prezentul document privind termeni si conditiile va trimite un e-mail pe adresa office@aurora-odobesti.ro cu precizarea motivelor si/sau solicitarilor de realizare a modificarilor intervenite.

 

 

 

2. DEFINITII

 

2.1 CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat pentru o perioada limitata, stabilita de catre AURORA.

 

2.2 CLIENT – orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani sau persoana juridica care acceseaza site-ul AURORA, prin crearea si utilizarea unui Cont si care si-a exprimat acordul cu privire la prezentul document.

 

 

 

2.3 COMANDA – reprezinta intentia cumparatorului de a achizitiona produse de pe site transmisa Vanzatorului, prin intermediul site-ului.

 

2.4 CONT – sectiunea din site formata din campuri destinate completarii cu adresa de e-mail si o parola ce permite Clientului transmiterea Comenzii. Contul contine informatii despre Client, inclusiv un istoric al comenzilor acestuia. 

 

2.5 CONTRACT – inseamna prezentul document Termeni si conditii si stabileste conditiile generale de vanzare online a produselor de catre AURORA, precum si drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Clientului/Cumparatorului si produce efectele unui contract incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, incepand cu momentul transmiterii de catre AURORA a confirmarii acceptarii Comenzii.

 

2.6 COS DE CUMPARATURI – forma online a cosului compus din totalitatea produselor selectate de catre Client/Cumparator din site in vederea achizitionarii. 

 

2.7 CUMPARATOR – Clientul care efectueaza o Comanda.

 

2.8 ISTORIC DE CUMPARATURI – reprezinta totalitatea datelor stocate in legatura cu achizitiile anterioare.

 

2.9 NEWSLETTER – mijloc de informare periodica utilizat de Vanzator, exclusiv electronic, pentru a oferi detalii referitoare la produse si/sau la promotiile desfasurate intr-o anumita perioada.

 

2.10 PRODUS – orice articol afisat pe site care in momentul plasarii comenzii este disponibil si urmeaza a fi livrat catre Cumparator in baza comenzii acestuia. In spatiul site-ului, produsele se regasesc grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat pana la nivelul de pagina produs, care afiseaza caracteristicile individuale ale produsului selectionat. Disponibilitatea si restrictiile aplicabile Produselor comandate din Site vor fi afisate individual pentru fiecare produs in parte.

 

2.11 SITE – domeniul www.aurora-odobesti.ro.

 

 

 

2.12 TAXA DE LIVRARE – suma pe care Clientul o datoreaza Vanzatorului ca urmare a livrarii produselor comandate prin intermediul site-ului. Taxa de livrare este inclusa in pretul final al Comenzii.

 

2.13 RESELLER – persoana juridica ce isi creaza un cont special prin intermediul site-ului, a carui generare va depinde de acordul prealabil al Vanzatorului.

 

2.14 TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui produs de catre AURORA.

 

2.15 AURORA – AURORA COM S.R.L., cu sediul in Odobesti, Oras Odobesti, Str. Libertatii, Nr. 38, Jud. Vrancea, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J39/1017/1994, Cod Unic de Inregistrare: RO6671412. 

 

 

 

3. CONTINUT

 

3.1 Site-ul este specializat in vanzarea online a produselor alimentare.

 

3.2 Utilizatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant). 

 

3.3 Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul site-ului AURORA, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

3.4 AURORA isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura si modul de accesare a site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si ofertele postate pe site si de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse echivaleaza cu acceptul clientului. In cazul modificarii prezentului document, AURORA nu va informa Clientul/Cumparatorul cu privire la acest lucru.

 

 

 

4. INREGISTRAREA CLIENTULUI

 

4.1 Orice client, persoana fizica cu varsta minima de 18 ani implinita sau o persoana juridica se poate inregistra prin crearea unui cont, completand campurile existente pe site-ul AURORA. De asemenea, ca regula generala, inregistrarea unei comenzi pe site necesita, in prealabil, crearea unui cont ce contine date valide. Prin exceptie, comenzile pot fi plasate si prin intermediul telefonului.

 

4.2 In vederea efectuarii unei comenzi, persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani, respectiv persoana juridica se va inregistra pe site prin crearea unui cont, indicand adresa sa de e-mail, parola, tipul contului (Persoana fizica sau Reseller), si numarul de telefon.

 

4.3 In momentul inregistrarii unei comenzi pe site, cumparatorul isi da in mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care AURORA ii va transmite detaliile legate de comanda precum si confirmarea acesteia prin telefon. Contractul se considera incheiat in momentul in care cumparatorul va primi confirmarea existentei produselor si procesarea comenzii prin intermediul telefonului. Pot comanda online doar persoanele care selecteaza pentru livrarea comenzii o adresa din Romania, Bucuresti/Constanta/Focsani si care se inregistreaza pe site-ul AURORA conform celor de mai jos. Inregistrarea pe site, precum si plasarea unei comenzi implica acordul implicit al Cumparatorului cu privire la Termeni si Conditii si la modalitatea prin care i se vor comunica de catre AURORA detalii legate de Comenzi.

 

4.4 Clientul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea Site-ului, precum si pentru orice daune de orice natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu. AURORA isi rezerva dreptul de a restrictiona / suspenda posibilitatea Clientului/Cumparatorului de a plasa comenzi pe Site, in cazul in care considera ca actiunile acestuia in site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Intr-o astfel de situatie, clientul/cumparatorul se poate adresa office@aurora-odobesti.ro.

 

4.5 AURORA poate publica pe site informatii despre Produse si/sau promotii valabile intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. AURORA isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda din motive legitime.

 

4.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia etc.), sunt cu titlu exclusiv de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, avand scop informativ, iar produsele livrate pot diferi de produsele si descrierile prezentate pe site.

 

 

 

5. COMANDA ONLINE

 

5.1 Pentru a plasa o comanda online pe site, clientul/cumparatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 

5.1.1 Sa se autentifice iar in cazul in care clientul nu dispune deja de un cont de client in site, acesta trebuie sa isi creeze un cont.

 

5.1.2 Sa adauge produse in cos prin selectarea butonului Cumpara ori de cate ori identifica produse pe care doreste sa le comande imediat. Produsele adaugate vor fi afisate in sectiunea cosul meu din partea superioara a site-ului.

 

5.1.3 Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Valoarea minima a unei comenzi online, este de 200 lei pentru Municipiul Bucuresti, 200 lei pentru Constanta si 150 lei pentru Focsani.

 

5.1.4 Sa selecteze adresa pentru livrare si sa selecteze modalitatea de plata (numerar la livrare sau card la livrare).

 

5.2 In pagina Comenzile mele, clientul poate sa verifice detaliile comenzii: numarul comenzii, data, total comanda, status comanda, adresa de livrare si produsele comandate. Dupa trimiterea comenzii, cumparatorul/clientul va fi sunat pentru a ii fi confirmata comanda.

 

Confirmarea acceptarii comenzii va avea loc astfel ulterior prin intermediul contactarii telefonice de catre reprezentantul AURORA precum si prin e-mail primit din partea AURORA. Lipsa confirmarii telefonice nu conduce in mod automat la inexistenta comenzii si nelivrarea produselor. 

 

5.3 Expedierea comenzii depinde de disponibilitatea produselor in stocurile AURORA. In eventualitatea in care apar dificultati de aprovizionare sau daca produsele nu se mai afla in stoc, AURORA va avea dreptul de a informa clientul cu privire la acest lucru cu cel putin 3 ore inainte de livrare. Daca se doreste livrarea prin inlocuirea produsului sau livrarea fara produsul lipsa, clientul/cumparatorul poate solicita acest lucru.  

 

5.4 Avand in vedere ca preturile afisate pe site sunt relevante in functie de cantitate (per kilogram), pretul final aferent unei comenzi va fi comunicat catre cumparator/client doar la momentul livrarii produselor (fata de pretul aproximat pe site si pretul final, poate exista o diferenta de maximum +/- 10%). Preturile includ transportul si TVA .

 

5.5 Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete, inclusiv adresa de livrare si confirma ca a implinit minim 18 ani.

 

5.6 Fiecarei comenzi plasate in site i se va atribui un numar unic de comanda, numar ce poate fi folosit in urmarirea si identificarea acesteia.

 

5.7 Comanda odata plasata nu poate fi modificata, clientul putand doar sa plaseze o noua comanda, la aceeasi adresa si cu aceleasi date existente in comanda precedenta, iar acest lucru trebuie sa aiba loc pana la finalul programului de lucru AURORA (ora 20:00 a unei zile lucratoare).

 

5.8 AURORA poate anula comanda efectuata de catre cumparator, notificand cumparatorul in acest sens, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte, si, contactat telefonic, furnizeaza in continuare date incomplete si/sau incorecte;

 

existenta unui caz de forta majora astfel cum este definit mai jos;

 

lipsa produselor in stoc, cumparatorul urmand a fi contactat in prealabil in acest sens cu minimum 3 ore inainte de livrarea comenzii.

 

 

 

5.9 Livrarea produselor dureaza aproximativ 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. In perioada sarbatorilor, precum si pe toata durata altor campanii ale AURORA, termenul pentru livrarea comenzilor se poate prelungi pana la 72 de ore. 

 

 

 

6. MODALITATI DE PLATA SI PRETURI

 

6.1 Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda. Pretul de vanzare al produselor este cel in vigoare la momentul plasarii comenzii, este exprimat in Lei (RON), include TVA si este evidentiat per kilogram. Astfel, valoarea finala a unei comenzi va fi comunicata doar la momentul livrarii produselor, ulterior cantaririi produselor de catre reprezentantii AURORA. Diferenta fata de pretul afisat pe site-ul AURORA cu aproximatie nu poate depasi +/- 10%.

 

6.2 AURORA isi desfasoara operatiunile in LEI si nu va aplica niciun comision suplimentar si nicio suprataxa pentru tranzactiile aferente comenzilor. Cu toate acestea, avand in vedere ca tranzactiile prezinta caracter international, datorita faptului ca banca acceptanta se afla intr-un alt stat, este posibil sa apara anumite costuri pentru Cumparator, ca urmare a schimburilor valutare sau comisioanelor bancare pentru tranzactii internationale, conform Termenilor si Conditiilor agreate intre banca emitenta si consumator. Din acest motiv, in cazul platii cu cardul, daca sumele debitate de pe cardul unui cumparator in legatura cu o tranzactie difera de pretul afisat la finalizarea comenzii, rugam cumparatorul sa contacteze banca emitenta a cardului, pentru a primi mai multe informatii referitoare la comisioanele bancare si costurile de schimb valutar, iar in cazul in care veti intampina dificultati in lamurirea situatiei in raport cu banca emitenta, va rugam sa ne contactati la office@aurora-odobesti.ro.

 

6.3 Factura fiscala in format fizic va fi livrata catre cumparator odata cu comanda. De asemenea, aceasta va fi disponibila si in sectiunea contul meu.

 

6.4 Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe Site: plata numerar la livrare si plata cu cardul la livrare.

 

 

 

6.5 Daca se alege plata in numerar, plata este considerata finalizata in momentul achitarii reprezentantului AURORA a sumei mentionate pe documentele de plata. In cazul platii prin Card Bancar, platile sunt procesate prin intermediul bancii vanzatorului, BANCA COMERCIALA ROMANA S.A. (B.C.R.) identificata prin CUI: RO361757, iar AURORA va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate si livrate.

 

6.6 In cazul platilor cu cardul, AURORA nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

 

 

 

7. LIVRAREA BUNURILOR

 

7.1 Conform optiunii clientului, produsele comandate de Client vor fi livrate de catre personalul AURORA la adresa indicata de cumparator. Toate informatiile referitoare la valoarea comenzii, si taxa de livrare sunt disponibile pe site in sectiunea contul meu la plasarea comenzii.

 

7.2 Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) AURORA nu va fi facuta responsabila pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

 

7.3 La solicitarea personalului AURORA, clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta implinita de minim 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii. O comanda nu va putea fi livrata daca un Client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate. Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona comanda efectuata pe site si faciliteaza accesul personalului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care nu se poate avea accesa adresa, livrarea nu se va onora.

 

7.4 Livrarea se considera a fi indeplinita de catre AURORA la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii.

 

 

 

8. GARANTII SI RETURUL PRODUSELOR

 

8.1 Garantii

 

Se precizeaza ca produsele alimentare nu beneficiaza de garantie. La receptionarea comenzii, clientul este incurajat sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, aspectele calitative trebuie semnalate in maximum 12 ore la office@aurora-odobesti.ro, astfel incat sa poata fi remediate prin inlocuirea produsului. Daca clientul isi va exprima consimtamantul la primirea comenzii, se presupune ca in ceea ce priveste comanda aceasta este in regula din punct de vedere cantitativ.

 

8.2 Dreptul de retragere

 

 In conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”), clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul, in termen de 14 (paisprezece) zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cu toate acestea, exista anumite produse care, in conformitate cu prevederile art 16 din OUG nr. 34/2014, nu pot fi returnate. Dintre acestea fac parte si produsele comercializate de AURORA, fiind produse alimentare susceptibile de a se deteriora rapid.

 

 

 

9. FRAUDA

 

9.1 AURORA nu solicita clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc.) informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

 

9.2 Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. AURORA isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele AURORA. Clientul va informa AURORA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate mai sus

 

 

 

10. FORTA MAJORA

 

10.1 Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

10.2 Daca in termen de 5 (cinci) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 

 

11. RASPUNDERE

 

11.1 AURORA nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui client care utilizeaza site-ul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 

 

 

12. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

 

12.1 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre AURORA si clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul AURORA.

 

12.2 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

 

 

13. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

13.1 Continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a AURORA, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia relevanta referitoare la respectarea drepturilor de autor si  drepturilor conexe, a marcilor, a desenelor si a modelelor precum a brevetelor si modelelor de utilitate.

 

13.2 Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al AURORA este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

 

13.3 Punerea in aplicare a hyperlink-urilor de catre orice pagina a acestui site necesita acordul scris, prealabil si expres al AURORA. Utilizarea oricaror informatii de pe Site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor actiuni in justitie.

 

 

 

14. PROGRAMUL DE LOIALITATE SPECIFIC CATEGORIEI DE RESELLER

 

14.1 Programul de loialitate are ca scop rasplatirea fidelitatii clientilor persoane juridice ai AURORA, prin oferirea de beneficii si oferte personalizate acestora, disponibile doar in virtutea detinerii calitatii de reseller. 

 

14.2 Calitatea de reseller va fi dobandita prin parcurgerea unei proceduri speciale gestionate de catre AURORA, in acest sens fiind necesara bifarea casutei corespunzatoare unei astfel de solicitari la momentul crearii contului. Cererea privind acceptarea calitatii de reseller va fi analizata de reprezentantii AURORA si, ulterior, solicitantul va fi informat cu privire la acceptarea sau respingerea cererii prin intermediul e-mail-ului.

 

14.3 Programul aferent calitatii de reseller poate fi modificat unilateral de catre AURORA oricand, urmand ca aceste modificari sa nu fie anuntate clientilor participanti.

 

14.4 Programul reseller este recomandat in special persoanelor juridice in privinta carora este posibila plasarea unor comenzi continand cantitati mari de produse, cum ar fi, dar nelimitandu-se la agenti economici din sectorul HoReCa, magazine etc.

 

 

 

15. DISPOZITII FINALE 

 

15.1 Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca protejam si respectam confidentialitatea datelor cu caracter personal prin implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu cerintele Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), ale Legii nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentul General privind Protectia Datelor si a bunelor practici in materie de prelucrare a datelor.

 

15.2 Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care vanzatorul, in calitate de operator, le colecteaza cu privire la persoana vizata, atunci cand interactioneaza cu site-ul AURORA, invitam persoana vizata sa acceseze Politica de Confidentialitate.

 

15.3 AURORA recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lui, utilizand formularul din sectiunea „contact”. Se va furniza un raspuns in maximum 30 de zile lucratoare.

 

15.4 Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, AURORA ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune.

 

 

 

2020 Copyright AURORA COM S.R.L. 

Vrei sa afli tot ce este nou?

Contactează-ne și te ținem noi la curent.